Nieuwbouw
Van droom tot droomhuis. Wij helpen u het realiseren
Bekijk realisaties
Projectbouw
Groot, breed, ruim en perfect. Wij zetten uw project op de rails.
Bekijk realisaties
Renovatie
Van kleine tot grote renovaties. Bij ons zit u gebeiteld
Bekijk realisaties

V&M, verbouwen en meer

Onze vennootschap bestaat inmiddels sinds 2011. We hebben dus heel wat ervaring in petto om van jouw droomproject een concrete realisatie te maken. Van de allereerste stap, tot de oplevering. Je hoeft zelfs nog geen bouwplan te hebben om bij ons aan te kloppen: met trots loodsen we je door het hele proces van het opmaken van een plan tot het moment waarop jij je nieuwe woonst kunt betrekken.

Maar ook kleinere projecten zijn bij ons meer dan welkom: een renovatie, een herinrichting, een verbouwing. Ook hiervoor kun je bij ons terecht met al je ideeën. Onze medewerkers zijn er om je te helpen doorheen elke stap van de werkzaamheden.

Daarnaast staat Bouwonderneming V&M ook garant voor grotere projecten - denk aan appartementsgebouwen of villabouw. Opnieuw staat hier onze expertise klaar voor iedereen die denkt aan bouwen, verbouwen of renoveren.

Neem gerust een kijkje op onze website om inspiratie op te doen. Kriebelt het? Voel je de baksteen in je maag? Aarzel dan zeker niet contact op te nemen via onze contactpagina.

21

jaar ervaring